Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Evgar anne oldu! Mavi'ye kavuştular - Magazin haberleri
        • 1

          Demet Evgar, 5 ay önce 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çift, kızları Mavi'ye kavuştu. Doğum sonrası ünlü oyuncunun ve Mavi bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

        • 2

          "SIKIŞMIŞ BİR DÖNEMDEYDİM"

          Öte yandan Demet Evgar, daha önce yaşadığı süreci anlatmıştı. Demet Evgar, "Bebeğimi bedenimde misafir etmeden önce sıkışmış bir dönemdeydim. Kundalini kriya’sına başladım. 40 gün boyunca sabah 05.30’da kalkıp, meditasyon yaptım. Zaten o süreçte de hamile kaldım. Kızıma vücudumda sağlıklı bir alan açmak için gece yarıları 03.00’te uyanıp, yoga yapıyorum." açıklamasını yapmıştı.

        • 3

          "ANNE OLMAYA ÇOK HAZIRMIŞIM"

          42 yaşındaki oyuncu, "Çocuk doğurmak zorunda olmadığımı düşünürdüm ama gördüm ki anneliğe çok hazırmışım. Şimdi Mavi beni seçtiği için çok mutluyum, umarım beni sever." demişti.

        • 4

          "MAVİ'Yİ MUHTEMELEN KÖY OKULUNA YAZDIRIRIM"

          Bebeğini suda dünyaya getirmek istediğini ifade eden Evgar, "Bizim evde televizyon olmayacak. Muhtemelen Mavi’yi köy okuluna yazdırırım. Çünkü büyük kentlerde özel okullarda okuyan çocuklar başlarını tabletten kaldırıp, ‘Merhaba’ demeyi bilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "KIZIMA BİR ŞEYLER ÖĞRETMEYE HİÇ NİYETİM YOK"

          Evgar, "Kızıma bir şeyler öğretmeye hiç niyetim yok. Çünkü biliyorum ki; tüm çocuklar gibi bilgece doğacak. Niyetim çocuğumu, toprağın içine bırakmak. Arkasına doğanın gücünü almasını sağlamak. Bir de dil bilsin yeter." demişti.

        • 6

          "BABAANNEM GİTTİ, BANA KIZIMI GÖNDERDİ"

          Ayrıca Mavi'nin göbek adı 'Sebahat'in, babaannesinin ismi olduğunu belirten Demet Evgar, "Zaten babaannem gitti, kızımı bana gönderdi." şeklinde konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa