Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Daha çok aksiyon daha çok komedi

        İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç'un yol arkadaşlığı 'Yol Arkadaşım 2'de de devam ediyor.

        Mehmet Çalışkan'ın haberine göre geçtiğimiz yıl 2 milyon 60 bin 866 kişiyle yılın en çok izlenen filmlerinden olan 'Yol Arkadaşım'ın devamı niteliğindeki 'Yol Arkadaşım 2', izleyicinin karşısına ilk filmden daha çok aksiyon ve daha çok komediyle çıkacak. 'Şeref' ile 'Onur'un yeni yolculuklarında yaşadıkları macerada yaşananlar gösterime cuma günü girecek.

        'Yol Arkadaşım 2'nin galasına birçok ünlü katıldı. Yılmaz Erdoğan, Tuvana Türkay, Murat Cemcir, Şahin Irmak, Burak Yılmaz, Doğu Demirkol, Bülent Emrah Parlak, Burcu Kara - Fırat Parlak, Nergis Kumbasar, Eser Yenenler - Berfu Yıldız, Esra Eron, Şebnem Özinal, Hakan Baş - Bensu Soral, Nevra Serezli, Murat Dalkılıç, Murat Evgin, Hamdi Kahraman, Hakan Altun, Berkay - Özlem Ada Şahin, Burak Kut, Arda Turan, Seda Sayan, İdil Fırat, Ayta Sözeri, Hakan Algül, BKM yapımı, Bedran Güzel'in yönettiği filmde kahkahaya boğuldu.

        REKLAM

        'Yol Arkadaşım 2'nin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak'ın eşi Nurdan Besen, Oğuzhan Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ve Ezgi Eyüboğlu'nun eşi Kaan Yıldırım ile birlikte katıldığı galada oldukça heyecanlı oldukları görüldü.

        Filmin senaryosunu da yazan İbrahim Büyükak, duygularını “Biz geçen sene bir yola çıktık. 'Yol Arkadaşım', izleyici tarafından çok sevildi ve sahip çıkıldı. Bir yıl sonra 'Yol Arkadaşım 2' ile karşınızdayız ve çok mutluyuz. Çok güzel bir film yaptık. İlk filmimizi çok seviyoruz ama bu film hem komedisi hem de eğlencesi ile ilk filmin çok üzerinde oldu” sözleriyle dile getirirken Oğuzhan Koç ise “Çok güzel bir film yaptık. Güzel bir ekibiz. Aramızda ustalarımız var. İlk filmin çok üzerinde olduğunu ve eğlencesinin daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Heyecanlıyız, seyircinin tepkisini bekliyoruz" dedi.

        BERFU YILDIZ - ESER YENENLER

        TUVANA TÜRKAY

        İDİL FIRAT

        EZGİ EYÜBOĞLU

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa