Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

MİT tırlarına ait görüntüleri yayımlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldığı öne sürülen, MİT tırlarının durdurulması davasının sanığı eski Tümgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatı Bekir Mustafa Yılmaz, "O villayı aldığım güne lanet etmediğim tek bir gün bile yok. Basiretsizlik yaptığımı kabul ediyorum." dedi.

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Atilla Tarık Çilekçi, FETÖ ile irtibatı olduğunu kabul etti.

Bu yapının dini sohbetlerine gittiğini, 15 Temmuz'dan önce dini duygulara hitap eden bu yapıya sempati duyduğunu anlattığını hatırlatan Çilekçi, "15 Temmuz yaşandığında 5 aydır tutukluydum. O hain olay gerçekleştiğinde bu yapının o işi yaptığını, vesayete karşı sistem oluşturma amacı güderken gizli bir yapılanma içinde olduğunu anladım. Sırf dinimi öğrenmek ve hayırlı bir insan olmak için bu yapıya girdim ama hiyerarşisi içinde olmadım. Darbe girişiminden sonra avukatımla bir dilekçe göndererek samimi beyanlarda bulundum." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ