Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'nın İnegöl ilçesinde S.Y (17) isimle genç kızın kullandığı motosiklet, hafif ticari araca yandan çarptıktan sonra devrildi. Motosiklette yolcu olarak bulunan Elif Tohumcu'nun (17) yaralandığı kaza anı bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

        Cangül Sokaktan çıkan S.Y.'nin kullandığı 45 KB 4805 plakalı motosiklet, sokak üzerinde seyir halinde olan Alperen Göktürk (23) yönetimindeki 16 ADY 527 plakalı hafif ticari araca yandan çarptıktan sonra devrildi. Kazada motosikletin sürücüsü S.Y. ile yolcu olarak bulunan Elif Tohumcu metrelerce sürüklendi. Vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde S.Y.'nin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirlenirken, Elif Tohumcu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

        Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. kaza ile ilgili başlatılan inceleme kapsamında polis merkezine götürülen motosiklet sürücüsü S.Y., ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2022-05-30 20:29:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa