Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde son 24 saatte kapanan 540 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

        Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının ulaşımda aksamaya neden olmaması için yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

        Bursa genelinde 283 iş makinesi ve kamyon ile 834 personelle yollarda kar mesaisi yapan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına 24 saat boyunca devam ediyor.

        Hava sıcaklığının sıfır derecenin altına düştüğü yüksek kesimlerde çalışan ekipler, son 24 saatte 16 ilçede kardan kapanan 540 mahalle yolunu trafiğe açtı.

        Çalışmalar kapsamında kar nedeniyle kapanan Büyükorhan'da 37, Gemlik'te 15, Gürsu'da 3, Harmancık'ta 22, İnegöl'de 85, İznik'te 17, Karacabey'de 51, Keles'te 42, Kestel'de 14, Mudanya'da 30, Mustafakemalpaşa'da 92, Nilüfer'de 14, Orhaneli'nde 34, Orhangazi'de 13, Osmangazi'de 41 ve Yenişehir'de 30 mahallenin yolunda yeniden ulaşım sağlanmaya başlandı.

        Büyükşehir karla mücadele ekipleri, Gemlik, İnegöl, İznik, Kestel, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli ve Osmangazi ilçelerinde kapalı 68 mahalle yolunu açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa