Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nınİnegöl ilçesinde ağaca çarpan TIR'ın kabinde sıkışan şoförü Osman Doğan (47), itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşlarıyla kurtarıldı.

        Kaza, saat 06.00 sıralarında İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Han Bulvarı´nda meydana geldi. İnegöl'den Yeniceköy Mahallesi'ne doğru giden Osman Doğan yönetimindeki 16 PB 160 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada Doğan, kabinde sıkışırken, ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla ağır yalanan Osman Doğan, sıkıştığı yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Doğan, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa