Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Bursa Haberleri

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA´da Berkay Doğan´ın (18), önüne çıkan otomobile çarpmamak için ani manevra yaptığı motosikleti park halindeki minibüse çarptı. Doğan´ın yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, öğle saatlerinde İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi'nde meydana geldi. Berkay Doğan, ara sokaktan çıkan Selçuk Dursun (43) yönetimindeki 16 SD 412 plakalı otomobile çarpmamak için yönetimindeki 16 KHS 85 plakalı motosikletiyle ani manevra yaptı. Doğan´ın kontrolünü yitirdiği motosiklet, yol kenarında park halindeki 16 S 6392 plakalı minibüse çarptı. Kaskı bulunmayan Doğan, başını minibüsün camına çarpıp yaralandı. Berkay Doğan, çağırılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Doğan´ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Berkay Doğan´ın fırından ekmek alıp evine gitmek için yola çıktığı bildirildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

2022-06-02 15:44:25

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri