Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, üniversite sınavına hazırlanan gençlere mektup göndererek başarılar diledi.

        MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gençlere yönelik projelerini açıklayan Durak'ın üniversite sınavına hazırlanan gençlere mektup gönderdiği kaydedildi.

        Açıklamada, Durak'ın mektubunda bulunan şu ifadelere yer verildi.

        "Ben de15 yıl önce sizler gibi içinde vatan, millet ve memleket sevgisiyle benzer sınav heyecanları yaşadım. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim doğup büyüdüğüm ülkeme ve güzel şehrime hizmet etmekti. Bu hayali içimde yaşatan kişi Bolu'muzun babası İzzet Baysal oldu. Onun Bolu'ya olan karşılıksız sevgisi ve yaptıkları, içimdeki memleket sevgisini yeşertti. Şimdi, Bolu için kurduğum tüm hayallerin gerçekleşme vakti geldi. 31 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkan adayı olarak huzurunuzdayım."

        Durak, mektubunun sonunda gençlere girecekleri tüm sınavlarda, eğitim hayatlarında ve yapacakları her işte, başarılar dilediğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa