Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Bitlis Haberleri

Vali Ustaoğlu'dan Kur'an kursuna ziyaret

(Fotoğraflı)

Vahit Olcay

BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte Fatih Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti.

İl Müftüsü M. Faysal Geylani ve Kur'an kursu sorumlusu Elanur Güven'den bilgi alan Vali Ustaoğlu, 30'u yatılı 55'i de gündüzlü olmak üzere 85 öğrencinin hafızlık ve Kur'an-ı Kerim eğitimi aldığı kursu ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Diyanet İşleri Bakanlığının öncülüğünde devletin her türlü imkanı verdiğini hatırlatan Vali Ustaoğlu, "Kur'an kurslarımız çok önemli. Özellikle bu bölgemizde daha da önemli. Küçük yaşta hafız olan çocuk bizim için çok değerlidir. Bu başarılı çocuklarımızın geleceğini bazı ailelerin kaderine bırakmamak lazım. Bu anlamda devletimiz her türlü imkanı sunuyor. Alacakları eğitim için bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Amacımız vatana, millete, bayrağa, Peygambere, Kur'an'a sahip çıkacak güzel nesiller yetiştirmektir" dedi.

Ziyaret, İl Müftüsü M. Faysal Geylani'nin yaptığı duayla son buldu.

(VO-MSA-Y)

23.11.2017 13:28:07 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri