Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL'da dün 8 kişinin öldüğü kazada oğulları Adalet Aslaner Yıldırım ile birlikte yaşamını yitiren Eyüp ve Mirza çitfinin Bitlis Jandarma Özel Harekat'ta görevli diğer oğullarının yanına gitmek için yola çıktıkları belirtildi. Taziyeye gittikleri ortaya çıkan, diğer araçta ölen 5 kişi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Kaza, dün saat 14.30 sıralarında BingölMuş karayolunun Şeref Meydanı mevkiinde meydana geldi. Eyüp Yıldırım yönetimindeki 46 D 9898 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 23 K 2946 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Eyüp Yıldırım ile eşi  Adalet ve oğulları Mirza Aslaner Yıldırım ile diğer araçtaki Caner (19), Eda (7), Muzaffer (37), Zeki (66) ve Güler Eder (30) yaşamını yitirdi. Her iki araçta bulunan 7 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. 

        Otomobilde bulunan Yıldırım ailesinin Kahramanmaraş'ta oturdukları belirtildi. Eyüp ve Adalet Yıldırım'ın diğer yakınlarıyla Bitlis'te Jandarma Özel Harekat'ta görev yapan oğullarını ziyarete gitmek için yola çıktıkları belirtildi. 

        5 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ 

        Aynı aileden 5 kişinin yaşamını yitirdiği kamyonette bulunanların ise Elazığ'daki bir yakınlarının taziyesine gittikleri belirtildi. Eder ailesine mensup 5 kişi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Solhan ilçe merkezinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Kazada ölen Eyüp Yıldırım ile eşi  Adalet ve oğulları Mirza Aslaner Yıldırım'ın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

        Kazada yaralanan 7 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa