Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 2 gündür kendisinden haber alınamayan kadın bulundu.

        Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen ve en son 2 gün önce yaşadığı Kozpınar köyünde teyzesinden çıkarken görülen 2 çocuk annesi Fatma Ç'nin (49), köydeki bir evde saklandığı ortaya çıktı.

        Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Fatma Ç, ailesine teslim edildi.

        - Olay

        Fatma Ç. yaşadığı Kozpınar köyünde 2 gün önce kaybolmuştu.

        Kızına cep telefonundan ulaşamayan anne Hilmiye Ç'nin (72), durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine kayıp kadının bulunması için AFAD, AKUT ve çeşitli arama kurtarma ekiplerinden oluşan 83 personel ile bölge halkının katılımıyla iz takip köpekleri eşliğinde çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
        Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa