Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valiliğinin yürüttüğü Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) kapsamında Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Ateşin Sigaranı Değil Eğitim Meşalesini Yaksın" projesinin açılışı gerçekleştirildi.

        Pazaryeri İlkokulunda yapılan törene, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Karabey, Yeşilay İl Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Okul Müdürü Mehmet Akif Özcan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

        Ekinci, etkinlikte yaptığı konuşmada, projenin amacının velileri sigarayı bırakmaya teşvik etmek, okulların kütüphanelerine kitaplar kazandırmak olduğunu söyledi.

        Tekelioğlu da her yıl 1-7 Mart'ta Yeşilay Haftası'nı kutladıklarını, gerçekleştirdikleri etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu projede velilerden sigarayı bırakmalarını, çocuklarının yanına gelince sigara kokmamalarını, birer anne, baba gibi kokmalarını istiyoruz." dedi.

        Okul yönetimi tarafından atıklarla oluşturulan okul maketinin içine veliler, kitap ya da kitap parası atarak kampanyaya destek oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa