Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Bursaspor maçı hangi kanalda? BJK maçı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Bursaspor maçıhangi kanalda canlı yayınlanacak? Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta? soruları taraftarlar ve futbolseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig'deliderlik yarışında 3. sırada yer alan Beşiktaş için bu akşamki Bursaspor maçını kazanmak oldukça önemli. İşte Beşiktaş Bursaspor maçı ile ilgili detaylar...

        BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

        Beşiktaş Bursaspor maçı bu akşam saat 19.00'da Vodafone Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşma beINSPORTS HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

        Maçın Hekemleri: Orta Hakem M. Kalkavan, Yardımcı Hakemler S. Özay - E. Bayık, 4. Hakem V. Bayarslan

        BEŞİKTAŞ - BURSASPOR MAÇININ VAR'I HÜSEYİN GÖÇEK

        REKLAM

        Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam sahasında Bursaspor ile karşılaşacağı maçın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Hüseyin Göçek oldu. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, bu akşam evinde Bursaspor ile oynayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Erdem Bayık yapacak.

        Vodafone Park'ta oynanacak bu müsabakanın VAR hakemi ise Hüseyin Göçek oldu. 42 yaşındaki hakeme AVAR olarak da Ali Şansalan eşlik edecek.

        BEŞİKTAŞ, BURSASPOR MAÇINA HAZIR

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

        Isınma ve istasyon koşularıyla başlayan idmanın küçük oyunlar, pas, 5'e 2, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmalarıyla devam ettiği aktarıldı. Antrenmanın, taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdiği kaydedildi.

        Beşiktaş, bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

        ATIBA'YA KUTLAMA

        Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson'ın doğum günü kutlandı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenman öncesi Atiba için pasta kesildiği belirtildi.

        Teknik direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcuların 36 yaşına giren Kanadalı oyuncuya mutluluklar dilediği aktarıldı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa