Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

        İmrak, mesajında, ulaşım altyapısında yapılan hızlı gelişmeler ve artırılan tedbirlere rağmen kural ihlalleri ve dikkatsizlikten dolayı trafik kazalarının yaşandığını belirtti.

        Trafik kazalarının, kurallara uyulduğu takdirde önlenebilir olduğunu kaydeden İmrak, doğru ilk yardım uygulamaları ile hayat kurtarıldığını ifade etti.

        İmrak, şunları kaydetti:

        "Sorumlu bireyler olarak hepimize önemli görevler düşmektedir. Hepinizin hayatı bir anlık dikkatsizlik veya kural ihlali sonucu yitirilemeyecek kadar değerlidir. İlçemizde karayolları trafik güvenliği ile ilgili emniyet ve jandarma teşkilatımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız koordineli bir şekilde kazaların önlenmesi ve bundan doğan olumsuz sonuçların en alt seviyeye indirilmesi için yoğun gayret göstererek çalışmalarını sürdürmektedir. Bütün vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmalarını ve karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara azami ölçüde dikkat etmeye davet ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa