Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Aydın Haberleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden polislere ziyaret

- Görevi başındaki polislere karanfil verip sıcak salep ikram ettiler

(Fotoğraflı)

AYDIN (İHA) - İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain saldırı sonrası sosyal medyada başlatılan "Polisimin yanındayım" kampanyası ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da yoğun ilgi görüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri geceyi polis noktalarında geçirip Başkan Özlem Çerçioğlu'nun selamını iletip polislere taziye mesajlarını ilettiler.

10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş'ta yaşanan menfur saldırıdan dolayı üzüntülerini dile getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Bülent Bozbaş, Özlem Bayraktaroğlu, Tahsin Kocaman, Gençlik ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal ile Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli geceyi polis noktalarında görevi başındaki polislerle birlikte geçirdiler.

Efeler, İncirliova, Germencik ve Söke'de bulunan polis kontrol noktaları ziyaret eden ekip Büyükşehir Belediye Başkanı özlem Çerçioğlu tarafından hazırlatılan ve üzerinde "Acınız acımızdır Başımız sağolsun" yazılı hediyeleri sunup polislere karanfil vererek sıcak salep ikram ettiler.

(İK)

14.12.2016 08:41:32 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri