Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Alanya ilçesinde devrilen çam ağaçlarının yüksek gerilim hatlarından geçen tellerin üzerine düşmesi sonucu yangın çıktı. Bir anda parlayan alevler bölgedeki vatandaşlara korklu anlar yaşatırken kısa süre içinde müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü.

        Olay İncekum mahallesinde bulunan arıtma tesisleri yakınında bu gece saat 22:00 sıralarında meydana geldi. Arıtma tesislerine yakın ormanlık alanda bir anda devrilen iki çam ağacı bölgeden geçen yüksek gerilim hatlarının üzerine düştü. Tellerin üzerinde oluşan kıvılcımlar ağaçların tutuşmasına sebep oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir İtfaiye ekiplerine ait arazözlerin müdahalesiyle yangın arıtma tesislerine sıçramadan söndürüldü. Jandarma ise çevre güvenliği aldı. Elektrik tellerinin üzerine düşen ağaç parçaları orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından kesilip parçalanarak temizlendi. Yangın sebebiyle tedbir amaçlı olarak bölgede elektrik kısa süreli olarak kesildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa