Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Simav, Cüneyt Doğan, Halil Bülbül ile birlikte Tunceli Jandarma Komutanı iken Antalya Jandarma Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Tekin Aktemur’u makamında ziyaret etti. Borsanın çalışmaları hakkında bilgi veren Çandır, Antalya’nın turizm kenti olduğu kadar iyi bir tarım kenti olduğunu söyledi. Zeytinpark’taki çalışmaları anlatan Çandır, Tuğgeneral Tekin Aktemur’u bu yıl 9’uncusu 2428 Ekim’de düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e davet etti. Çandır, Komutan Aktemur’a görevinde başarılar diledi.

        İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, ziyareti nedeniyle Antalya Ticaret Borsası yönetimine teşekkür etti. Antalya’nın güvenliği için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Aktemur, turizm ve tarım kenti Antalya’nın güvenliğinin önemini vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa