Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz Kocaömer Özel Sporcular 5. Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, Antalya'nın Kemer ilçesinde tamamlandı.

        İlçedeki bir otelde organize edilen ve 81 iden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı turnuva, final maçları ve ödül töreniyle sona erdi.

        Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Başkanı Birol Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gün süren maçlarda özel sporcular arasında kıyasıya mücadelelerin yaşandığını söyledi.

        İllerinde birinci olan özel sporcuların Türkiye şampiyonasında çok iyi performanslar sergilediğini ifade eden Aydın, "Sporcularımız Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlanmışlar. Down sendromlu, mental ve otizmli sporcularımız ayrı ayrı yarıştılar. Şampiyonada başarılı olan sporcularımızdan milli takım kadroları oluşturulacak. Şampiyonamız başarıyla sona erdi. Güzel maçlar seyrettik. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa