Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kemer ilçesindeki Göynük Ortaokulu'nun temeli, düzenlenen törenle atıldı.

        Tamamı devlet tarafından yapılacak 24 derslikli okulun temel atma töreninde konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AHENK projesi ile eğitimde nitelik ve kaliteyi artırmak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

        Yazıcı, bir yılı tamamlamadan okulun hizmet verir hale geleceğini vurgulayarak, "Şükürler olsun artık ihtiyaç olan okullarımızı çok hızlı bir şekilde ayağa kaldırıyoruz. Aynı zamanda AHENK projemizle de eğitimin niteliğini, kalitesini artırmak adına yaklaşık 35 bin öğretmenimizle gayret ediyoruz. İnanıyoruz ki birkaç yıl sonra Antalya, kitap okuma oranı en yüksek illerden biri olacak." dedi.

        Çocukların halk oyunları gösterisinin ardından, ortaokul öğrencilerinin yazmış olduğu şiir kitabı Vali Yazıcı'ya hediye edildi.

        Törene, AK Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, davetliler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa