Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Antalya Haberleri

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, gözlük satışı yapan bir mağazaya yarım saat arayla iki kez giren hırsızlar dizüstü bilgisayar, 8 güneş gözlüğü ile içerisinde banka kartları olan cüzdanı çaldı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında Yukarı Hisar Mahallesi Hastane Caddesi'nde Ozan Sarı'ya ait gözlük satışı yapılan mağazaya plakasız motosikletle gelen bir kişi, kapı camını kırarak, içeri girdi. Masa üzerindeki dizüstü bilgisayarı alarak geldiği motosikletle olay yerinden uzaklaşan şahsın ardından, yaklaşık yarım saat sonra kar maskeli iki kişi daha gelerek, mağazada bulunan güneş gözlüklerinden 8'ini ve banka kartlarının içinde bulunduğu cüzdanı alarak olay yerinden uzaklaştı.

İş yerine ait güvenlik kameralarına da yansıyan hırsızlıkla ilgili gazetecilere açıklama yapan mağaza sahibi Ozan Sarı, komşularının camın kırık olduğunu haber vermesi üzerine, iş yerine geldiğini belirtti.

İş yerine girdiğinde eksiklikleri farkettiğini anlatan Sarı, "Güvenlik kamerasından iki ayrı hırsızlık olayının yaşandığını gördüm. Durumu polise bildirdim. Polis ekipleri iş yerinde inceleme yaparak, güvenlik kamera görüntülerini aldılar. Hala şaşkınız. Manavgat'ın göbeğinde bunu nasıl yapabildiler, hala inanamıyorum. Yaklaşık 10 bin lira zararımız var." dedi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri