Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangınları kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalenin aralıksız sürdüğünü belirterek, "Çanakkale'nin Eceabat, Bolu'nun Göynük ve Manisa'nın Gördes ilçelerinde çıkan orman yangınlarına karşı 14 uçak, 31 helikopter, 265 kara aracı ve bin 413 Ormanın Kahramanı sevk edildi." ifadesini kullandı.

        Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabı X'ten, Orman Genel Müdürlüğünü etiketleyerek, devam eden orman yangınlarına ilişkin, paylaşım yaptı.

        Yangınları kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahalenin aralıksız sürdüğünü bildiren Yumaklı, "Çanakkale'nin Eceabat, Bolu'nun Göynük ve Manisa'nın Gördes ilçelerinde çıkan orman yangınlara karşı 14 uçak, 31 helikopter, 265 kara aracı ve bin 413 Ormanın Kahramanı sevk edildi." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa