Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Amasya Belediye Başkan adayı Mehmet Uyanık, "yapay zeka"yla ilgili paylaşımda bulundu.

        Uyanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gelecekte belediyecilikte yapay zekanın kullanılacağı alanlara dikkati çekti.

        Uyanık'ın paylaştığı videoda, torunuyla Türkçe yaptığı sohbet yapay zeka teknolojisiyle İngilizce, Arapça ve Fransızca seslendirilirken, Türkçe alt yazıyla aktarıldı.

        Videoda Uyanık, yapay zeka teknolojisi kullanan gençlerin geleceği şekillendirmede lider konumda olacaklarını vurgulayarak, "Belediye olarak yapay zekanın kullanımını devreye sokacağız. Bunların arasında trafik yönetimi, ulaşım sistemleri, kentsel planlama ve akıllı şehir güvenliği gibi alanlar var. Ayrıca, gençlerin yapay zeka teknolojisini öğrenme, kullanma ve geliştirme konusunda özel eğitim imkanları oluşturulacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa