Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Almanya'da raylara düşen kişiyi kurtaran Türk genci öldü!

        Edinilen bilgilere göre, salı akşamı yaşanan olayda Almanya'nın Frankfurt kentinde laborantlığa yönelik meslek eğitimi gören 17 yaşındaki MustafaSözenevine gitmek üzere Ostendstrasse Tren İstasyonu'na geldi.Tren beklediği sırada bir kişinin rayların üzerine düştüğünü görenSözenve orada bulunan 44 yaşındaki bir Hindistanlı raylara atlayarak düşen kişiyi kurtardı.Polis, kurtarma esnasında istasyona giren trenden kaçamayanMustafaSözen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini, Hindistanlının ise raylara düşen kişinin arkadaşı olduğunu ve hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

        "YARDIM ETMEK İÇİN CANINI HİÇE SAYDI"

        AA'da yer alan habere göre Türk gencinin kurtardığı kişininse sarhoş olduğu ve kanında 2.6 promil alkol bulunduğu, kazadan da yara almadan kurtulduğu belirtildi.Polis olay yerinde güvenlik kamerası bulunmadığını bildirdi.MustafaSözen'in babası EjderSözen yaptığı açıklamada, oğlunun yardım etmek isterken canını hiçe saydığını söyledi.

        "MELEK GİBİ BİR ÇOCUKTU"

        Melek gibi bir oğlu olduğunu belirten EjderSözen, evlat acısı yaşamaktan dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi.EjderSözen, olaydan sonra polisin tutumunu eleştirerek, "Polis bize oğlumuzun cesaret denemesi yapmış olabileceğini söyledi. Bunu neye dayanarak söylüyorlar. Benim oğlum laborant olmak istiyordu. Melek gibi bir çocuktu'' ifadelerini kullandı.BabaSözen, oğlunun cenazesini memleketleri Aydın'ın Nazilli ilçesinde toprağa vereceklerini sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa