Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin ve Belediye Başkanı Necati Belgemen, Cumhuriyet İlkokulu'na kurulan akıl ve zeka oyunları sınıfını açtı.

        Okul müdürü Hüseyin Sezer, törende, okul içinde boş olan bir sınıfın akıl ve zeka oyunlar sınıfı olarak değiştirildiğini söyledi.

        Eylül itibariyle başlatılan çalışmanın tamamlanarak öğrencilerin hizmetine girdiğini belirten Sezer, "Cumhuriyet İlkokulu olarak akıl ve zeka oyunlar sınıfı ihtiyaç duyuyorduk. Öğrencilerimiz bu sınıf içinde hem keyifli vakit geçirecekler, hem de kendilerini geliştirecekler. Okul aile birliği ve velilerimizin katkılarıyla bu güzel sınıfı ilçemize kazandırdık." ifadesini kullandı

        Konuşmaların ardından Bilgin, Belgemen ve Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer kurdele keserek sınıfın açılışını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa