Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince “Yaşam Tünelleri” projesi kapsamında İncirlik park alanı ile Mersin gişeleri yanındaki uygulama noktasında şalgam ikram edilen vatandaşlar, trafik konusunda bilgilendirildi.

        “Emniyet Kemeri Yolunuzu, Şalgam Gözünüzü Açar”, “Yaşam İçin Kısa Bir Mola” sloganıyla oluşturulan uygulama noktalarında sürücüler ve yolcular emniyet kemeri, alkollü araç kullanmama, seyir halindeyken cep telefonu ve trafik kurallarının önemi ve ihlali durumunda oluşabilecek kazalar hakkında bilinçlendirildi. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız tarafından startı verilen Yaşam Tünelleri uygulamasında trafik ekiplerince durdurulan bir yolcu otobüsünde Emniyet Müdürü Yıldız bizzat kontrolde bulundu. Şoför ve yolculara hitaben konuşan Yıldız, emniyet kemerinin öncelik olduğunu, trafik kazalarında her yıl binlerce kişinin hayatını kaybettiği ülkemizde sürücülerin emniyet kemeri takmalarını sağlamak ve emniyet kemeri takma oranını yükselterek trafik kazalarındaki kayıpları en aza indirmeyi hedeflediklerini söyledi. Yıldız, ‘keşke’ dememek için emniyet kemerinin takılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, “Kendiniz için, sevdikleriniz için emniyet kemeri takınız” diyerek uyarılarda bulundu.

        Görevli ekipler, bilgilendirdikleri yolculara ve sürücülere çeşitli ikramlarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa