Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        25. Uluslararası Adana Film Festivali, Oscar’ın favori ismi "BlacKkKlansman" ile açılacak.

        Adana Büyükşehir Belediyesince 2230 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 25. Uluslararası Adana Film Festivali'nin açılış filmi; 70. Cannes Film Festivali'nde aldığı Büyük Ödül ile Oscar yarışına favori olarak giren ve bu yolda aylardır rakipsiz ilerleyen BlacKkKlansman.

        2016'da Akademi tarafından Onur Ödülü'ne layık görülen deneyimli AfroAmerikalı yönetmen Spike Lee, yeni filminde Oscar kampanyalarındaki becerisiyle bilinen Focus Features ile çalıştı. Ku Klux Klan sorununun çok farklı bir boyutunu Ron Stallworth'ın anı kitabından perdeye taşıma hedefiyle yola çıktı. Ayrıca siyasi tarihteki ilk AfroAmerikalı polisin hikayesini açığa çıkararak da önemli bir eksikliği kapattı.

        John David Washington, Alec Baldwin, Adam Driver, Jasper Pkkönen gibi isimlerin rol aldığı filmin yapımcıları arasında, geçen sene "Get Out" ile En İyi Özgün Senaryo Oscar'ına ulaşan Jordan Peele de yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa