Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ihraç astsubay Hüseyin K. (38), saklandığı apartman dairesinde yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, astsubay olarak görev yaparken FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle ordudan ihraç edilen ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Hüseyin K.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Firari hükümlünün Çukurova ilçesinde saklandığını tespit eden ekipler, apartman dairesine yaptığı baskında Hüseyin K.'yi yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hüseyin K. önce adliyeye ardından cezaevine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
        Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa