Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık 24 Ağustos Koronavirüs tablosu vaka sayısı açıklandı! Son Dakika: Bugünkü korona vaka ve vefat sayısı kaç?

        Koronavirüs günlük vaka sayısı ve 24 Ağustos güncel koronavirüs tablosu akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlandı. 24 Ağustos 2021 Koronavirüs Tablosuna göre vefat sayısı 230 olarak kaydedildi. İşte 24 Ağustos korona vaka sayısı verileriyle ilgili merak edilenler...

        24 AĞUSTOS KORONAVİRÜS VERİLERİ AÇIKLANDI!

        Günlük Koronavirüs Tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293.037 Kovid-19 testi yapıldı, 19.191 kişinin testi pozitif çıktı, 230 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 15.373 oldu.

        REKLAM

        TÜRKİYE'DEN KORONAVİRÜS HABERLERİ

        18 yaş üstü nüfusta birinci doz aşı uygulananların oranı %75.16, ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 57,47 olarak kayda geçti.

        Türkiye'de bugüne kadar yapılan aşı sayısı toplam 90.405.737'e yükseldi.

        En az bir doz aşı uygulananların oranı en yüksek 10 il sırasıyla Muğla, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Aydın, Yalova ve Eskişehir oldu.

        En az bir doz aşı yapılanların oranı en az iller ise Şanlıurfa, Mardin, Gümüşhane, Bitlis, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Bayburt ve Iğdır olarak sıralandı.

        Sosyal medya hesabından günlük tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayıları azalmadıkça kayıplarımız azalmıyor. Bugün tedbir alıp harekete geçmezsek yarın daha ağır yükler taşıyabiliriz. Sevdiklerimiz için aşı olup tedbirlere uyalım." ifadesini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa