Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Yozgat Haberleri

Kadışehri Kültür Merkezi ve Düğün Salonu temeli atıldı

(Fotoğraflı)

Ömer Ertuğrul

YOZGAT (İHA) - Kadışehri Belediyesi tarafından ilçede eksikliği hissedilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kadışehri Belediyesinin 2016 yılı projeleri arasında yer alan Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile atıldı.

Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak, sosyal hayatını zenginleştirecek bir eserin temelinin atıldığını belirterek, "Kültür merkezi ve düğün salonumuzda 600 kişi kapasiteli düğün salonu, 250 kişilik konferans salonu, 50 kişilik toplantı salonu ve mescit gibi sosyal donatılar yer alıyor. Kültür merkezi ve düğün salonumuz tamamlanarak hizmete girdiğinde Kadışehri halkının sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacaktır. Tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak ilçe halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

(ÖE-AÖ-Y)

27.07.2016 12:55:51 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri