Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağış ve rüzgar, buzlanma ve don ile çığ uyarısında bulundu. Ankara en soğuk gecelerinden birini yaşadı, -19'u gördü. Başkent'te bugün de kar yağışı bekleniyor. 21 yıl sonra İzmir'de kar yağıyor. İstanbul’da kar yağışı bugün de sürecek, özellikle öğleden sonra başlayacak kar yağışı, akşam üstüne doğru şiddetini artırarak devam edecek, haftasonu ise hava ısınacak. Meteoroloji, yaptığı uyarıda Bursa, Balıkesir, Kütahya, Bilecik, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinde kar yağışının yarın sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

İL İL EN DETAYLI VE EN GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

BAKAN VEYSEL EROĞLU'DAN UYARILAR...

İstanbul'da Cuma gününden itibaren hava ısınıyor. Ancak Mega Kent bu kez de sel tehlikesiyle karşı karşıya. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu uyarılarda bulundu...

Read more!

112'DEN ACİL ÇAĞRI

112: Bu zor şartlarda hafif vakalar için ambulans istemeyin. Mümkün olduğunca çok acil vakalar için ambulans isteyin. Ara sokaklar ve emniyet şeritleri karla kaplı. Birçok ambulansımız yolda kaldı. Ekibimiz çok zor şartlarda çalışıyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ