Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, vatandaşları Van'da düzenlenecek "Terörsüz Türkiye için Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" toplantısına katılmaya davet etti.

        MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik" temalı "Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları" toplantısı Cumartesi günü Van'da yapılacak.

        Edremit ilçesindeki Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilecek toplantıya, parti yöneticileri, milletvekilleri ile Van, Ağrı, Bitlis, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Siirt ve Şırnak teşkilatları ile vatandaşlar katılacak.

        Güngöralp, Van'da cumartesi günü önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacaklarını belirtti.

        Toplantıda "Terörsüz bir gelecek" hedefinin kitlelere anlatılacağını ifade eden Güngöralp, tüm kesimlerin toplantıya katılımını beklediklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
        Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa