Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Van Haberleri

Müftü Arvas'tan öğrencilere konferans

(Fotoğraflı)

VAN (İHA) - Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, öğrencilere 'Mehmet Akif Ersoy' konulu bir konferans verdi.

"Her Sınıfa Tarihe Mal Olmuş Âlim, Edip, Şair Bir Büyüğümüzün İsminin Verilmesi" projesi kapsamında Müftü Nimetullah Arvas, Hüseyin Çelik Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy 9/F Sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip hadis kartelası dağıtan Arvas, daha sonra okulun konferans salonunda bir konferans verdi. 'Mehmet Akif Ersoy'un Fikirleri ve Düşüncelerinin Günümüze Yansımaları' konulu bir konferans veren Müftü Arvas; "Ezilen bir ümmetin şaha kalkması için gecesini gündüzüne katarak çalışan hem büyük bir dava adamı, hem büyük bir fikir adamı, hem büyük bir şair ve edip bir şahsiyettir. Yazdıkları, şiirlerde sosyal konuları, problemleri dile getirerek toplumun dikkatini çekmiştir" dedi.

Sözlerine Asr suresinin mealini vererek devam eden Arvas; Mehmet Akif'in bu konudaki şiirini okuyarak konferansına son verdi.

Konferans sonrasında tüm öğrencilere hadis kartelası dağıtıldı.

(MSA-Y)

09.12.2016 17:39:21 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri