Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ufak Tefek Cinayetler oyuncuları kimler?

        Ufak Tefek Cinayetler dizisi 36. yeni bölümüyle buakşamStar TV'deizleyiciyle buluşacak. Star TV'de yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncularıkimler? İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncu kadrosu ve 36. yeni bölümfragmanı...

        UFAK TEFEK CİNAYETLEROYUNCULARIKİMLER?

        Gökçe Bahadır (Oya), Mert Fırat (Serhan), Aslıhan Gürbüz (Merve), Osman Sonant (Kerim Adil Sağlam), Tülin Özen (Arzu), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Bade İşçil (Pelin), Ferit Aktuğ (Taylan), Ushan Çakır (Emre Çelen), Duygu Sarışın (Burcu), Selim Bayraktar (Edip)

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 36.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN SON BÖLÜM ÖZETİ

        Kerim, Merve'yi köşeye sıkıştırdı. Kaçacak yer yok!

        Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu vesırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi veresmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?

        UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİNİN KONUSU

        Dünya çapında bir iktisat profesörü, yıllar yıllar süren tecrübelerinin sonunda insanların tam olarak dörde ayrıldığını tespit etmiş. Ona göre; en büyük kalabalığı ‘’aptallar’’ oluşturuyor, kendine de dünyaya da hiçbir katkısı olmayanlar. Geri kalan küçük kesim, üçe ayrılıyor; kurbanlar, haydutlar ve akıllılar. Bizim hikayemiz, aptallar ve kurbanlarla ilgilenmiyor. Haydutlar ve iyiler arasındaki evrensel savaşı anlatıyor. Bir tarafta Oya, diğer tarafta haydut olduğu aşikar, bugüne kadar hep kazanmış Merve ve Pelin var. Arzu’nun tarafıysa belli değil Arzu’nun görevi; ‘’Bir insan kötü olmaya gücü yetmediği için mi iyidir yoksa yalnızca iyi ve vicdanlı olduğu için mi?’’ sorusunu bize izletmek. Haydutlar gerçekten hep kazanır mı? Yoksa eninde sonunda hep iyiler mi kazanır?

        Senaryosunu Meriç Acemi'nin yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin - Deniz Yorulmazer'in üstlendiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 36. yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da Star Tv ekranlarında

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa