Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tulu Bacı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Enes Batur'un sevgilisi Tulu Bacı

        Tulu Bacı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Youtuber Enes Batur ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Tulu Bacı merak konusu oldu. 21 yaşındaki Enes Batur sosyal medya hesabı Instagram'dan nikah davetiyesini paylaştı. Takipçileri Batur'un evleneceğine inanmakta zorluk çekti.

        TULU BACI KİMDİR?

        Tulu Bacı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor...

        ENES BATUR KİMDİR?

        Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil.

        Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi.

        Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez bu sene giren ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 8 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa