Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Adana'da torun vahşeti! Dedesi ve babaannesini kürekle darp etti - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da Serhat O., tartıştığı dedesi Hamed Emin O. ile babaannesi Redife O.'yu demir kürekle darp etti. Yaralanan çift hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

        DHA'nın haberine göre olay, gece saatlerinde Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi.

        Fotoğraf: DHA

        BABAANNESİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

        Serhat O., henüz bilinmeyen bir nedenle dedesi Hamed Emin O. ve babaannesi Redife O. ile tartıştı.

        Çıkan kavgada Serhat O., dedesi ile babaannesini bahçeden aldığı demir kürekle darp etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        Yaralanan çift Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Serhat O. gözaltına alındı. Hamed Emin O.'nun kaburgalarında kırık olduğu, Redife O. ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Soruşturma başlatıldı.

        5 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

        Serhat O.'un, babaannesi Redife ile dedesi Hamed Emin O.'yu, polis merkezine imza atmasını söylediği için dövdüğü ortaya çıktı. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen şüphelinin çeşitli suçlardan girdiği cezaevinden, 5 ay önce denetimli serbestlikle tahliye edildiği, daha önce de darp ettiği annesinin eve almaması üzerine babaannesinin yanına yerleştiği belirtildi.

        POLİS MERKEZİNE İMZA ATMASINI SÖYLEYİNCE DÖVMÜŞ

        Dün öğle saatlerinde Serhat Oygur, babaannesinin, "Oğlum, denetimli serbestlikle çıktın. Gidip, polis merkezine imzanı ver" demesi üzerine öfkelendi. Oygur, babaannesini evin içinde dövüp, bağırdı. Kadın kendisini sokağa atıp, çevredekilerden yardım istedi. Oygur, araya girmeye çalışan dedesi Hamed Emin Oygur'a da tekmelerle saldırdı. Aldığı darbelerle kaburgası kırılan dede Oygur, komşusunun evine kaçtı.

        O ANLAR KAMERADA

        Bahçeden aldığı demir kürekle babaannesine saldıran Oygur, kanlar içinde yere yığılan kadını saçlarından sürükleyip evlerinin bahçesine götürdü. Oygur, kürekle defalarca yüzüne vurduğu Redife Oygur'un dişlerini, çenesini ve burnunu kırdı. Babaannesinin bayıldığını gören Serhat Oygur, sokağa çıkıp, müdahale etmek isteyen mahalleliye de tehditler savurup, olay yerinden kaçtı. O anlar sokaktaki güvenlik kamerasına yansıdı.

        ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Yaralanan çift, adrese gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Redife Oygur'un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis ekipleri, mahallede yaptığı çalışmada ile şüpheli Serhat Oygur'u gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Oygur, adliyeye sevk edildi.

        TUTUKLANDI

        Adana'da tartıştığı babaannesi Redife ile dedesi Hamed Emin Oygur'u demir kürekle darbeden Serhat Oygur (22), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yoğun bakım ünitesine alınan Redife Oygur ile eşi Hamed Emin Oygur'un hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

        *Haberin görseli AA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa