Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Hanks korkuttu! Hayranlarını tedirgin eden görüntü... - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks, pandeminin ilk dönemlerinde kendisi gibi oyuncu olan eşi Rita Wilson ile birlikte 'Elvis' filminin çekimleri için gittiği Avustralya'da koronavirüse yakalanmıştı. Bir süre karantinada kaldıktan sonra ABD'ye dönen çift, sağlığına kavuşmuştu.

        • 2

          Hanks, filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından bu kez de 'Elvis'in tanıtımı için Avustralya'ya gitti. Yönetmenliğini Baz Luhrman'ın üstlendiği filmin ülkedeki ilk galası da yapıldı.

        • 3

          Etkinlikte dikkat çeken bir ayrıntı, ünlü aktörün hayranlarını endişelendirdi.

        • 4

          Hanks'in kırmızı halıda sağ eli istemsiz bir şekilde titrediği fark edildi. Ünlü aktör, titreyen elini kontrol altına alabilmek için diğer eliyle destek olmaya çalıştı. Hanks'in bu görüntüsü de başta Parkinson olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını gündeme getirdi.

        • 5

          Usta aktörün kırmızı halıda sağ elini, sol eliyle tutması da dikkatlerden kaçmadı.

          HAYRANLARI YORUM YAĞMURUNA TUTTU

          Ünlü aktörün görüntüsü, sosyal medyada da konuşulan konular arasında yer aldı. Bazı kişiler, bunca yıllık tecrübesine rağmen Hanks'in hala kalabalıklar önünde konuşurken heyecan duyuyor olabileceğini ve elinin de bu yüzden titrediğini ileri sürdü.

        • 6

          KORONAVİRÜSÜN DEVAM EDEN ETKİSİ Mİ?

          Bazı sosyal medya kullanıcıları da "Umarım Tom Hanks, Parkinson olmamıştır." diyerek, görüş bildirdi. Bu arada "Hepimiz yaşlanıyoruz ve böylesine sorunlar olması normal." görüşünü savunanlar da oldu. Ayrıca bunun Tom Hanks'in geçirdiği koronavirüsün, uzun süre devam eden sonuçlarından biri olabileceği görüşünü belirtti.

          Tom Hanks'in bir hayranı da Afazi hastalığı nedeniyle kariyerine nokta koyan Bruce Willis'e gönderme yaparak "Aman Tanrım! Önce Bruce Willis şimdi de Tom Hanks!" diyerek, endişesini dile getirdi.

        • 7

          'DİYABET OLABİLİR'

          Tom Hanks'in yıllardır kontrol altında tutulan diyabet hastalığını hatırlatan bazı kişiler de sağ elindeki bu titremenin bundan kaynaklanmış olabileceğini ifade etti. Hanks'in bir sağlık sorunu olsa bile belki de bunu kamuoyuyla paylaşmak istemediğini belirten kullanıcılar da oldu.

        • 8

          Hanks, yıllar önce katıldığı bir programda Tip 2 diyabet hastası olduğunu söylemişti. Tom Hanks, doktorun yapılan testlerin ardından kendisine "20 yıldır yüksek kan şekeriyle savaşıyormuşsun." dediğini de anlatmıştı. Hanks'in, bazı filmleri için fiziksel görüntüsünü değiştirmek uğruna kilo alıp vermesi nedeniyle bu hastalığa yakalandığı da o dönemde gündeme gelmişti.

        • 9

          OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU

          Tam adı Thomas Jeffrey Hanks olan 1956 doğumlu Amerikalı oyuncu, şimdiye kadar birçok unutulmaz filmde rol aldı. Ünlü isim, ayrıca kariyeri boyunca Oscar tarihine de geçti. Hanks, ilk olarak 1993 tarihli 'Philadelphia' adlı filmdeki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazandı. Aktör, AIDS hastalığına yakalanan bir adamı canlandırdığı bu film için 16 kilo verip, saçlarını incelttirdi. Bir yıl sonra oynadığı 'Forrest Gump' ile de aynı ödüle layık görüldü. Bu şekilde ardı ardına iki yıl aynı ödülü kazanan oyuncu olarak Akademi Ödülleri tarihindeki yerini aldı.

        • 10

          İKİ KEZ EVLENDİ

          Öte yandan Tom Hanks, 1978'de Samantha Lewes ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 1987 yılında birlikteliklerini sonlandırmıştı. Hanks, 1988'den bu yana da Rita Wilson ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa