Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'ın Erbaa ilçesinde etkili olan dolu ve sağanak sele yol açtı. Çok sayıda ev ve işyeri su altında kaldı, araçlar sürüklendi. 

        İlçe merkezinde öğleden sonra başlayan ve yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak ve dolu sele neden oldu. Ahmet Yesevi Mahallesi Ilgaz Sokak´ta sel suları 4 otomobili cadde boyunca sürükledi. Mahallede oturan Ahmet Yılmaz, evinin önündeki otomobilini bahçe hortumuyla doğal gaz borusuna bağlayarak sürüklenmesini engelledi. Aynı mahalledeki evlerin bazıları pencerelerine kadar suyla doldu. Sağanak ve dolu, D-100 karayolunda trafiğin aksamasına neden oldu. İlçe genelinde tellerin kopması sebebiyle bir süre elektrik kesintisi meydana geldi. Belediye ekipleri evlerden su tahliyesi için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa