Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (TOGÜ) şiddete sıfır tolerans eğitimi verildi.

        TOGÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından şiddete sıfır tolerans başlıklı şiddet farkındalık eğitimi düzenlendi.

        15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda gerçekleşen eğitime Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Esra Çaylak Altun, Dr. Öğretim Üyesi Vasfiye Eroğlu ile tekstil firması yönetici ve çalışanları katıldı.

        Eğitimde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezinden Psikolog Meltem Arslan Karaca ve TOGÜ Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Avukat Şeyma Nur Demiray görev aldı. Eğitimde şiddet, şiddet türleri ve şiddete uğramış bireyin hukuki süreci konularında ayrıntılı bilgiler dinleyicilere aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa