Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, inşaatlarda denetim gerçekleştirdi.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, ilçe sınırları içinde yapımı devam eden inşaatlarda denetim gerçekleştirildi. Denetimler sırasında güvenlik önlemlerini yerine getirmeyen müteahhitler ve gerekli kontrolleri sağlamayan yapı denetim firmaları hakkında işlem yapıldı.

        Konuyla ilgili Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        “Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yapı denetim kontrolleri sırasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığı tespit edilen inşaatlara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 38. maddesi kapsamında cezai işlem uygulanmıştır. Ayrıca yapılan inşaatların denetiminden sorumlu olan yapı denetim firmaları hakkında da ‘İş yerinde iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda gerekli tedbirleri almadıkları’ gerekçesi ile tutanak tanzim edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa