Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da 30. Uluslararası Bahçe Bitkileri Kongresi(International Horticultural Congress IHC2018) kapsamında araştırmacılar, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsüne teknik gezi düzenlendi.

        Bahçe Bitkileri Derneğinin organizasyonuyla İstanbul’da düzenlenen 30. Uluslararası Bahçe Bitkileri Kongresi(International Horticultural Congress IHC2018) kapsamında Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsüne teknik gezi düzenlendi. IHC 2018'e katılan ve aralarında İspanya, Kanada, Güney Kore, Japonya, Çin, Tayvan, İngiltere, İtalya, Güney Afrika, İsrail, Kenya gibi ülkelerden bilim insanlarının bulunduğu yaklaşık 40 kişilik heyet Bağcılık Araştırma Enstitüsünde ağırlandı. Kurumda yürütülen projeler, üretim faaliyetleri ve bin 500’ün üzerinde yerli üzüm çeşidini barındıran Milli Koleksiyon Bağımız hakkında bilgiler alan heyet daha sonra laboratuvarlar ve arazide incelemelerde bulundu.

        Bahçe Bitkileri konusunda dünyanın önde gelen araştırmacılarından oluşan heyete Enstitü Müdürü Dr. Cengiz Özer, Müdür Yardımcısı Gürkan Güvenç Avcı ve teknik personel eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa