Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Büro Amirliği ekipleri 7 gün 24 saat ilçenin güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Ekipler, günün belirli saatlerinde ilçenin giriş ve çıkışlarında asayiş uygulaması yapıyor.

        Ekipler ilçenin en yoğun noktalarında asayiş, terör ve yol uygulamalarını rutin bir şekilde sürdürüyor. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Büro Amirliği ekipleri bu kapsamda Yıldızkent Kavşağında asayiş, terör ve yol uygulaması yaptı. Ekiplerin rutin olarak yaptıkları uygulamada 60 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 30 araç incelendi. Yapılan sorgulamalar sonucunda 3 sürücü ve 2 araca idari para cezası uygulandı.

        Sürücüler uyarıldı

        Ekipler asayiş, terör ve yol uygulamaları sırasında özellikle emniyet kemeri konusunda sürücüleri ikaz ederek, her araç sürücüsüne genel trafik kuralları hakkında kısa bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

        Öte yandan ekipler kontrolleri sırasında alkol ve uyuşturucu madde etkisinde araç kullanmaktan aranan bir şahsı gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa