Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe'den gidecek isimler, Galatasaray'dan gidecek isimler, Beşiktaş'tan gidecek isimler, En son transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        • 1

          23-HUGO ALMEIDA
          Beşiktaş'ta Portekizli dönemi kapanıyor... Daha önce Fernandes'le devam etmeyeceklerini açıklayan siyah-beyazlı yönetim, Almeida'nın da biletini kesti. Başkan Fikret Orman ve ekibi, teknik heyetin raporu doğrultusunda son dönemde performansında büyük bir düşüş olan Portekizli yıldızın sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Kaynak: (Sporx)

        • 2

          22-CRISTIAN BARONI
          Cristian Baroni'nin Fenerbahçe defteri kapanıyor. Eski takımı Corinthians ile anlaşan Brezilyalı oyuncu sözleşmesi devam etmesine rağmen ayrılmak istediğini yönetime iletti. 2009-10 sezonunda F.Bahçe'ye gelen Cristian'a alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi düşünülüyor. Cristian Baroni, "30 yaşıma geldim. Kariyerimi ülkemde tamamlamak istiyorum" dedi.

        • 3

          21-EMMANUEL EBOUE
          Galatasaray'da İtalyan teknik adam Roberto Mancini tarafından özellikle son dönemlerde fazla forma şansı verilmeyen Emmanuel Eboue için 'sarı kırmızı' kariyer sona erecek gibi görünüyor. Eboue için Amerika ekiplerinden New York Red Bulls'un devrede olduğu biliniyor.

        • 4

          20-SAMUEL HOLMEN
          İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sergilediği performans ile 3 büyüklerin radarına takılan Samuel Holmen, bu süreçte Fenerbahçe ile mutlu sona ulaştı. Ancak sarı lacivertli ekipte bekleneni bir türlü veremeyen ve adeta tribüne mahkum olan yıldız oyuncunun, sezon sonunda yabancı kontenjanını da rahatlatmak amacıyla takımdan gönderilmesi bekleniyor.

        • 5

          19-MANUEL FERNANDES
          Manuel Fernandes... Beşiktaş'ın kanayan yarası. Siyah Beyazlı kulübün yeni sezon için yaptığı kadro planlamasında yer almayan Portekizli yıldız ismin, sezon sonunda Beşiktaş'tan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

        • 6

          18-PIERRE WEBO
          Fenerbahçe forması altında sergilediği performans ile bu sezon elde edilen 19. şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Pierre Webo, ilerleyen yaşı ve yabancı kontenjanı sebebiyle sarı lacivertli yönetimin üzerini çizmeye hazır olduğu isimler arasında yer alıyor. Deneyimli golcü için La Liga ekiplerinden Sevilla'nın ısrarcı bir biçimde devrede olduğu da iddia ediliyor.

        • 7

          17-BURDISSO
          Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı 9 isimden birisi olan ve bu listede bekleneni karşılayamayanlar oyuncular arasında ilk sırada bulunan Burdisso, sarı kırmızılı kulüpteki kariyerinin sonuna geldi. Burdisso, eski kulübüne geri dönmek istediğini net bir şekilde ifade ederken, ayrıca lig bitmeden Roma'ya tatile gitmesi taraftarların büyük tepkisini çekti.

        • 8

          16-NORDIN AMRABAT
          Galatasaray'ın Malaga'ya kiralık olarak gönderdiği Nordin Amrabat, sarı-kırmızılı takıma dönmek istemiyor. Galatasaray'ın 6 milyon avro bonservis bedeli belirlediği Amrabat için Malaga ile görüşmeler sürüyor.

        • 9

          15-DANY
          Devre arasında Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dany, siyah beyazlı ekip ile sergilediği performans ile hem taraftarların hem de teknik ekibin gözüne giremedi. Beşiktaş, oynadığı futbol ile ciddi eleştirilere maruz kalan ve ciddi puan kayıplarına neden olan savunma oyuncusunun bonservisini almayı planlamıyor.

        • 10

          14-JULIEN ESCUDE
          Beşiktaş'ta Julien Escude ile yol ayrımına gelindi. Hem performansı, hem sakatlığı hem de ilerleyen yaşı sebebiyle Beşiktaş'ta gözden çıkarılan savunmacı, sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinin ardından siyah beyazlı ekipten ayrılacak. Fransız basınına göre, Escude'nin yeni adresi ise Fransa Ligi takımlarından Rennes..

        • 11

          13-FLORENT MALOUDA
          Trabzonspor tarihinin en flaş transferlerinden birisi olan ve Premier League ekiplerinden Chelsea'den transfer edilen Florent Malouda, Türkiye macerasının sonuna geldi. Daha önce yaptığı açıklamada "Gelecek yıl Trabzonspor'da olacağımı zannetmiyorum. Kontratımı feshetmek için başkanla görüşüyorum" şeklinde konuşan Fransız oyuncu için geri sayım başladı.

        • 12

          12-KERIM FREI
          Beşiktaş'ta hayalet isimlerden birisi de Kreim Frei... Fulham’dan 3 milyon 150 bin euroya alınan Kerim Frei'ın, beklenen performansı veremediği için sezon sonunda kiralık olarak gönderilmesi gündemde.

        • 13

          11-SALİH DURSUN
          Galatasaray'ın Kayserispor'dan büyük umutlar ile transfer ettiği ancak Mancini tarafından fazla şans verilmeyen Salih Dursun, sezon sonunda Florya'dan kiralık olarak ayrılacak isimlerin başında geliyor.

        • 14

          11-MICHAL KADLEC
          Fenerbahçe'nin Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den büyük umutlar ile transfer ettiği ancak bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Michal Kadlec'in sezon sonunda gönderilmesi bekleniyor. Caner Erkin yükselen performansı sebebiyle de kulübeye hatta tribüne mahkum olan ismin gönderilmesi ile yabancı kontenjanında yer açılması da hedefleniyor.

        • 15

          10-SERDAR KESİMAL
          Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın bu sezon hiçbir şekilde forma şansı vermediği Serdar Kesimal, sezon sonunda sarı-lacivertli formaya veda edecek isimlerin başında geliyor.

        • 16

          9-RAMON MOTTA
          Beşiktaş'ta bu sezon 26 maça çıkan ancak özel hayatında yaşadığı sorunlardan dolayı sıkıntı siyah-beyazlı yönetim ile ters düşen Motta, sezon sonunda siyah-beyazlı formaya veda edecek. Beşiktaş, Motta'nın 2.5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

        • 17

          8-MILOS KRASIC
          Fenerbahçe'den kiralık olarak Bastia'ya giden Krasic, sezon sonunda takımda düşünülmeyen oyunculardan. Sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönmek isteyen ancak teknik direktör Ersun Yanal tarafından istenmeyen Sırp yıldız, ya kiralanacak ya da uygun bir maliyet ile satılacak.

        • 18

          7-SEZER ÖZTÜRK
          Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve affedilmeyen Sezer Öztürk'ün sezon başı kampına götürüleceği iddia edilse de teknik direktör Bilic'in bu konudaki tavrı çok net! Sezer Öztürk önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olmayacak!

        • 19

          6-GÖKHAN SÜZEN
          Beşiktaş'ın büyük umutlar ile transfer ettiği ancak özel sorunlarından dolayı bir türlü bekleneni veremeyen Gökhan Süzen de önümüzdeki sezon siyah-beyazlı takımda olmayacak isimlerin başında geliyor.

        • 20

          5-JONES
          Yaşadığı sakatlıklardan dolayı Beşiktaş'ta bekleneni veremeyen Jones, Bilic'in takımda düşünmediği isimlerin başında geliyor. Schalke ile olan sözleşmesi sona eren Jones'un da siyah-beyazlı yönetimden imza parası talep etmesi transfer sürecinin önüne set örüyor.

        • 21

          4-HOLOSKO
          Yaşadığı sakatlıkların etkisiyle kabus gibi bir sezon geçiren Holosko da sezon sonunda Beşiktaş'a veda edecek isimlerden biri. Teknik direktör Bilic'in kadroda düşünmediği Holosko, şimdiden kendisine kulüp aramaya başladı.

        • 22

          3-GÖKHAN ZAN
          Fatih Terim'in takımdan ayrılmasının ardından forma şansı bulamayan Gökhan Zan, transfer döneminde Florya'ya veda edecek isimlerin başında geliyor. Sarı-kırmızılı yönetimin 'kendine takım bulabilirsin' iznini verdiği Zan, şimdiden görüşmelere başladı.

        • 23

          2-STOCH
          Fenerbahçe'den PAOK'a kiralanan ancak Yunan temsilcisinde skandalları ile de gündeme gelen Stoch'un yeniden sarı-lacivertli kulüpten içeri girmesi zor gözüküyor. Öncelikli olarak Stoch'u satmak isteyen Fenerbahçe, başta takas olmak üzere gelecek olan alternatif teklifleri de değerlendirecek.

        • 24

          1-DIDIER DROGBA
          Yaşadığı bel fıtığı rahatsızlığı ve formunun düşüklüğü sebebiyle taraftarlar tarafından eleştiri oklarının bir numaralı hedefi haline gelen Didier Drogba, sezon sonunda sözleşmenin sona ermesinin ardından takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı kırmızılı kulüp, Roma, Juventus ve Beşiktaş gibi ekiplerin gündemine olan Fildişili yıldızı takımda tutmak istese de Drogba'nın şartı olan 4.5 milyon eurodan 2 yıllık sözleşmenin teklif edilmesi halinde yolların ayrılması muhtemel görünüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa