Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Muhsin Ertuğral sportif direktör - Galatasaray Haberleri
        • 1

          HAGI GELİYOR!
          Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre; Galatasaray’ın efsanelerinden, unutulmaz 10 numara Gheorghe Hagi, 6 Nisan Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması önce Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da olacak.

        • 2

          BEŞİKTAŞ'TA SERGEN SESLERİ
          Beşiktaş için ilginç iddia... Fikret Orman ile Sergen Yalçın geçen hafta bir araya geldi. G.Antep'ten ayrılan Yalçın'ın Önder Özen'in yerine Sportif Direktörlüğe getirileceği belirtildi.

        • 3

          G.SARAY'IN RAKİBİ REAL MADRİD
          İngiliz basınında Galatasaray ile adı anılan Chelsea'nin tecrübeli futbolcusu Ashley Cole için Real Madrid'in de iki yıllığına 8 milyon Sterlinlik teklifte bulunduğu iddia edildi. Daily Mirror, "Türk kulübü, Drogba'yı da Chelsea'den ayrıldıktan sonra İstanbul'a gitmeye ikna etmişti. Galatasaray, şimdi de Londralı 33 yaşındaki Chelseali milli futbolcuyu istiyor" değerlendirmesinde de bulundu.

        • 4

          SHAQIRI'NİN KASLARI ŞAŞIRTTI
          Bayern Münih'in genç yıldızı Xherdan Shaqiri dün gerçekleştirilen antrenmanda en çok dikkat çeken futbolcu oldu. Bacak kaslarıyla herkesi şaşırtmayı başaran genç futbolcu İngiliz gazeteciler arasında yeni Roberto Carlos esprileri yapılmasına sebep oldu.

        • 5

          BEŞİKTAŞ'TAN BOMBA GELİYOR!
          Kartal, Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Rafael Van der Vaart için kolları sıvadı. Hamburg Bundesliga’dan düşerse, Siyah-Beyazlılar’ın da eli güçlenecek.

        • 6

          AMRABAT PATLAMASI
          Galatasaray’dan kiralık olarak İspanya’nın Malaga takımına giden Nordin Amrabat burada herkesi kendisine hayran bıraktı. Malaga, sarı-kırmızılıların kapısını çalıp 2 milyon Euro'luk bir teklif yaparken, bu transfer için La Liga’nın güçlü ekiplerinden Valencia da devreye girdi. Kulübün oyuncu için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.

        • 7

          "G.SARAY İLE GÖRÜŞTÜM"
          Türkiye'ye geldiğinde Galatasaray ile Sportif Direktörlük görevi için görüştüğünü anlatan; Afrika futbolunun Türk efsanesi Muhsin Ertuğral, "Henüz hiçbir şey resmi değil. Şu anda sadece konuşuluyor. Türkiye'den döndüğümden beri, birçok Türk kulübü bana çok sayıda teklif gönderdi" dedi.

        • 8

          CHELSEA'DE AYRILIK VAR
          Chelsea menajeri Jose Mourinho, Crystal Palace yenilgisinden sonra bazı oyuncuların biletini kesti... Portekizli hocanın takımın kıdemli üyeleri Torres, Demba Ba, Samuel Eto'o, David Luiz, Mikel, Cole ve yedek kaleci Mark Schwarzer ile yollarını ayrıacağı ifade edildi.

        • 9

          İLKAY'DAN FLAŞ GELİŞME
          Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, Sport Bild'e yaptığı açıklamada, "İlkay kadromuzun önemli bir oyuncusu ve onu kulübümüzde tutmak istiyoruz. Yeni sözleşme teklifimizi ilettik ve kendisinden haber bekliyoruz. Ve bu cevabın gelmesi de yazı bulmaz diye düşünüyoruz" dedi.

        • 10

          ANTEP'TE BRUMA SEVİNCİ
          Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bruma, Portekiz basınına konuştu... Güçlendirici çalışmalar yaptığını söyleyen genç yıldız, "En kısa zamanda sahalara döneceğim. Kendimi iyi hissediyorum" dedi. Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, "iyileşmesi durumunda Gaziantep'e gelecek" demişti.

        • 11

          DÜNYA KUPASI'NDAN SONRA İMZALAYACAK
          Uruguay'da Defensor Sporting'de forma giyen kanat oyuncusu Giorgian De Arrascaeta için girişimlerde bulunan Galatasaray, transferi bitirmek üzere.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa