Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda kalacak mı? - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray yönetimi, önceki gün son yılların en büyük transfer bombalarından birini patlatarak, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan ile 5 senelik sözleşme imzaladı.

        Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli yıldıza 5 yıl için 17.5 milyon Euro para ödeyecek. Selçuk’un transferinin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan isimlerden biri ise yakın arkadaşı olan Cimbom’un kaptanı Arda Turan. Arda, Milli Takım ve Manisaspor’dan yakın arkadaşı olan Selçuk Şahin’in Galatasaray’ı seçmesi için büyük çaba sarfetti. Kaptan, yeni sezondaki hedefleri, takım yapısını ve gelecekle ilgili planları Selçuk’a anlatarak, Aslan’a “Evet” demesinde katkı sağladı.

        ‘BENİ BIRAKIP GİDEMEZSİN’

        Şimdi ise 2 oyuncu arasında roller tamamen değişti. Bu kez Selçuk İnan, Avrupa’ya gitmek için gün sayan, Galatasaray’dan ayrılıp Atletico Madrid’e gitmeyi aklına koyan Arda Turan’ın kalması için ikna etme yollarını arayacak. Yöneticiler, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde deplasmanda Belçika ile karşılaşacak AMilli Takım’ın kamp için dün Hollanda’ya hareketi öncesi Selçuk ile görüşüp, Arda’nın en az 1 sezon daha Cimbom formasını giymesi için baskı yapmasını istedi. Selçuk,maça kadar aynı odayı paylaşacağı Arda’ya baskı yapıp “Sen benim G.Saray’a gelmemi sağladın. Şimdi beni bırakıp hiçbir yere gidemezsin” diyecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa