Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Portekiz Kazanan yok, ikisi de galip! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        G Grubu'nda erken final niteliği taşıyan Portekiz-Brezilya mücadelesi 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Brezilya grup lideri, Portekiz ise grup ikincisi olarak son 16 takım arasına adını yazdırdı.

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında kart yağmuru vardı. Tekmelerin havada uçuştuğu mücadelede hakem deyim yerindeyse kat göstermekten yoruldu.

        İkinci yarıya her iki takım da sakin başlarken, Portekiz, Ronaldo önderliğinde Brezilya kalesine yüklenmeye devam etti.

        Neredeyse bütün pozisyonları Cristiano Ronaldo ile bulan Portekiz, golü bulamadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

        Bu sonuçla Brezilya 7 puanla G Grubu'nu lider tamamlarken, Portekiz ise 5 puanla ikinci olarak adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı.

        PORTEKİZ: 0 - BREZİLYA: 0

        STAT: Moses Mabhida

        HAKEMLER: Benito Archundia (Meksika), Marvin Cesar Torrentera Rivera (Meksika), Hector Vergara (Kanada)

        PORTEKİZ: Eduardo, Bruno Alves, Ricardo Carvalho, Pepe (Dk. 64 Pedro Mendes), Fabio Coentrao, Ricardo Costa, Raul Meireles (Dk. 84 Miguel Veloso), Tiago, Cristiano Ronaldo, Duda (Dk. 54 Simao), Danny

        BREZİLYA: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Juan, Michel Bastos, Felipe Melo (Dk. 45 Josue), Gilberto Silva, Dani Alves, Nilmar, Julio Baptista, Luis Fabiano (Dk. 85 Grafite)

        SARI KARTLAR: Dk. 15 Fabiano, Dk. 25 Juan, Dk. 43 Melo (Brezilya), Dk. 25 Duda, Dk. 31 Tiago, Dk. 40 Pepe Dk. 45 Coentrao (Portekiz)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa