Abdullah Avcı: "Çok değerli bir takım ile karşılaşacağız"
Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Sevilla ile karşılaşacak Başakşehir'de, teknik direktör Abdullah Avcı ve Emmanuel Adebayor önemli açıklamalar yaptı
ABONE OLMedipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın karşılaşacakları İspanya temsilcisi Sevilla'nın çok değerli bir takım olduğunu söyledi.
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, takımın Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor ile katıldı.
Sevilla'nın Avrupa'nın en önemli takımlarından biri olduğunun altını çizen Avcı, "Son derece saygı duyduğumuz çok değerli bir takım ile karşılaşacağız. Son 11 senede 5 kere Avrupa Ligi kupasını almış. Sevilla, geçen sene ligini 4. bitirmiş, Barcelona'dan sonra en fazla topa sahip olma yüzdesine sahip bir takım." ifadelerini kullandı.