İlkay Gündoğan, YSK Başkanı Sadi Güven'e forma hediye etti
Manchester City forması giyen dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde hem yeni açılan stadı inceledi hem de antrenman yaptı. Gündoğan, yine Dursunbeyli olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'e forma hediye etti
ABONE OLManchester City ve Alman Milli takımının futbolcusu İlkay Gündoğan, tatil için memleketi Balıkesir'e geldi. Dursunbey ilçesinde ailesi ve yakınlarını ziyaret eden İlkay Gündoğan, maddi ve manevi olarak destek olduğu Dursunbeyspor'un yeni stadını inceledi.
Aile ziyaretlerinin ardından Dursunbey'e yeni kazandırılan stadı inceleyen İlkay Gündoğan'ı Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Dursunbeyspor Başkanı Yusuf Turhan ve torunu İlkay Gündoğan hayranı olan YSK Başkanı Sadi Güven karşıladı. Dursunbeyli hemşehrileri ve hayranları ile tek tek fotoğraf çekilen Gündoğan, Dursunbeyspor kulübünün forma ve atkılarını katılımcıların elinden aldı. YSK Başkanı Sadi Güven'e Manchester City'de giydiği imzalı formayı hediye eden Gündoğan, Güven'in torunu Toprak ile de fotoğraf çekildi.