Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Maçın ilk yarısında takımını öne geçiren 24 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda bir gol daha atarak mücadelenin skorunu belirleyen isim oldu. Bu organizasyondaki ilk golünü yine siyah-beyazlı formayla geride kalan sezon İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımı ile oynanan ve 1-0 kazanılan karşılaşmada atan Cenk Tosun, UEFA Avrupa Ligi'ndeki gol sayısını 3'e yükseltti. Siyah-beyazlı futbolcunun, ligde de 5 golü bulunuyor.

3 MAÇ ARADAN SONRA KAZANDI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maç aradan sonra kazandı. Avrupa'da sezona Skenderbeu deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra biri Sporting Lizbon, ikisi Lokomotiv Moskova ile olmak üzere toplam 3 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. Arnavutluk temsilcisini konuk ettiği maçta rakibini 2-0 yenmeyi başaran Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki galibiyet özlemini de dindirdi.

7 MAÇ SONRA BİRDEN FAZLA GOL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 7 maç aradan sonra birden fazla gol attı. Skenderbeu karşısında Cenk Tosun'un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan siyah-beyazlı ekip, organizasyonda 7 maç aradan sonra rakip fileleri birden fazla havalandırmayı başardı. Bu arada Beşiktaş, geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımıyla deplasmanda yaptığı ve 1-0 kaybettiği maçtan bu yana 8 karşılaşmada da gol atma başarısı gösterdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ