Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Albers, Hollandalı yıldızın son alacaklarını tahsil ettiğini belirtti ve Sneijder'in geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ödemelerle ilgili bundan sonra sorun yaşamayacaklarını umduklarını söyleyen Albers, "Bir iş yapıyorsanız bunun karşılığını almalısınız. Ama Sneijder bunları asla sorun yapmadı. Onun bu konuda bir düşüncesi olamaz. Bunu ben düşünürüm; çünkü bu benim işim. Wesley sadece futboluna konsantre oluyor" dedi.

"ARKADAŞLARI ONU OMUZLARA ALDI"

Radyospor'a konuşan Albers, "Sneijder'in Fenerbahçe'ye attığı goller inanılmazdı. Biz bu gollerle çok gururluyuz. Tüm Avrupa basını gollerin harika olduğunu ve derbide Wesely'nin Galatasaray'a çok yardımcı olduğunu söylüyor. Wesley her zaman daha fazla başarı ister. Her zaman bir sonrakini kazanmak ister. Başarı konusunda doyumsuzdur. Şimdi Borussia Dortmund maçına çevirdi tüm dikkatini. Galatasaray ile hem ligde hem de şampiyonlar ligi'nde başarılı olmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek ve Galatasaray'la her sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmak onun için büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

"HAGI GİBİ BİR EFSANE OLABİLİR"

"Wesley, Hagi gibi bir efsane olmayı hedefliyor mu?" şeklindeki soruya Albers, "Evet, olabilir. Ama yeni yönetimin, kulübün bu konudaki düşüncelerinin ve elbette ki yeni başkanın bu konudaki tavrı çok önemli. Gördüğüm kadarıyla şu anda kulüp pek çok şey düşünüyor. Gazetelerden bazı şeyler okuyorum. Ödemelerle ilgili zor bir durum gözüküyor. Her şey kulübe bağlı; ama Galatasaray fantastik bir kulüp. Wesley için özel bir yer" ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ