Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KORKUNÇ OLAY | Son dakika haberler: İstanbul'da taksicinin darp ettiği adam öldü! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, 14 Ağustos Pazartesi saat 10.40 sıralarında, Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi’nde meydana geldi.

        TAKSİCİ BOĞAZINI SIKIP TEKME ATTI

        Hayatını kaybeden Fas uyruklu Jamal Doumane.
        Hayatını kaybeden Fas uyruklu Jamal Doumane.

        DHA'da yer alan habere ve edinilen bilgiye göre; Fas uyruklu Jamal Doumane, hareket halindeki taksiye yumruk attı. Bunun üzerine aracından inen taksi şoförü Doğan G., Jamal Doumane’nin boğazını sıkarak tekme atmaya çalıştı.

        ELİYLE İTİP YERE DÜŞÜRDÜ

        Daha sonra Doumane, elindeki poşeti kendi arabasına bırakıp Doğan G.’nin üzerine doğru gitti. Doğan G., Doumane’yi eliyle iterek düşürdü. Tartışmayı gören vatandaşlar ikiliyi ayırmaya çalıştı.

        YUMRUK VE TEKMEYLE DARP ETTİ

        Çevredeki vatandaşların tüm ısrarlarına rağmen Doumane, taksi şoförü Doğan G.’nin peşinden gitti. Daha sonra Doğan G, Doumane’ye yumruk ve tekme atıp yere düşürdü. Taksici olay yerinden ayrıldı.

        POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ

        Taksi şoförü Doğan G., adli kontrol şartıyla ev hapsine mahkum edildi.
        Taksi şoförü Doğan G., adli kontrol şartıyla ev hapsine mahkum edildi.

        Yerde baygın halde yatan Doumane’nin yanına gelen vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Doumane’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Fas uyruklu Jamal Doumane’nin hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

        ADLİ KONTROLLE EV HAPSİ VERİLDİ

        Fas uyruklu Jamal Doumane ve eşi Fatma Cream.
        Fas uyruklu Jamal Doumane ve eşi Fatma Cream.

        Taksi şoförü Doğan G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Doğan G., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla ev hapsine mahkum edildi.

        "TARTIŞMANIN NEDENİ KISA MESAFE"

        İHA'da yer alan habere göre öte yandan olayla ilgili konuşan Doumane’nin eşi Fatma Cream, kavganın kısa mesafe tartışmasından çıktığını ve 10 senedir Türkiye’de yaşadığını belirterek, "Ben Türkiye’ye çok güveniyorum. Devlete çok güveniyorum. Ben sadece adalet istiyorum. Eşim için hak istiyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa